ΜΑΓΙΟ & ΕΣΩΡΟΥΧΑ / DANCE SPORT

Διεύθυνση : Θερμαϊκού 35 & Αιγαίου
Πόλη : Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. : 56430
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : 2310 553535
Fax : 2310 540059


Αποστολή Εmail Website

Η εταιρία Dance Sport ιδρύθηκε το 1988 και άμεσα καθιερώθηκε στις πρωταγωνιστικές επιχειρήσεις στον χώρο των ρούχων fitness. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στο συνδυασμό χαμηλών τιμών και σωστής ποιότητας.

Έχοντας πάντα ως βάση το μεγάλο πελατολόγιο της σε όλη την Ελλάδα, η εταιρία Dance Sport, θέτει κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους και προωθεί της δραστηριότητες της στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Η εταιρεία DANCE Sport δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας ρούχων fitness. Κάθε χρόνο η εταιρεία DANCE Sport παρουσιάζει δύο collection - Χειμώνας και Καλοκαίρι - οι οποίες περιλαμβάνουν μια πληθώρα σχεδίων, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness ή στην κολύμβηση.

Η επιτυχημένη λειτουργία της στηρίζεται στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που της προσέδωσαν το εξειδικευμένο προσωπικό που απασχολεί και τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου που εφαρμόζει.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένες εταιρίες, στο χώρο του ενδύματος αποτελούν απόδειξη της σταθερότητας της επιχείρησης στο χώρο της, καθώς και της πάγιας ικανότητάς της να κινείται δυναμικά.

Η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στην ικανότητα της διεύθυνσης να παρακολουθεί ακούραστα τις πρόσφατες τάσεις της μόδας και να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες της.

Photo Gallery

CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE


 
Powered by Marinet LTD
18 Alipedou str., 18531 Piraeus, Greece
Phone +30 210 4101130, Fax +30 210 4101132
http://www.marinet.gr/ - Contact form