ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ / AGELINA Α.Ε.

Υπεύθυνος : Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου
Διεύθυνση : 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Τριαδίου
Πόλη : Θέρμη
Τ.Κ. : 57001
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 2310 464840-2
Fax : +30 2310 463700


Αποστολή Εmail Website

Η εταιρεία AGELINA Α.Ε. έχει πίσω της 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της ένδυσης. Η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια της αναπτυξιακής πορείας μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Σε όλη τη διάρκεια της 40χρονης πορείας μας, στόχος ήταν πάντα να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Στο δύσκολο στόχο αυτό δε χωρούν εκπτώσεις, γιΆ αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι η αποκωδικοποίηση του σύγχρονου καταναλωτή, του οποίου οι ανάγκες μεταβάλλονται συνεχώς. Η επιτάχυνση των ρυθμών ζωής δημιουργεί συνεχώς νέες τάσεις, τις οποίες εμείς καλούμαστε να εντοπίσουμε, μέσα από καθημερινή έρευνα και παρατήρηση. Με εφόδια τη γνώση και την εμπειρία, στοιχεία τα οποία έχουμε περάσει και στη νέα διοίκηση της εταιρείας που απαρτίζεται από άτομα με όραμα και διάθεση, εμμένουμε στον αρχικό μας στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Η εξέλιξή μας εξυπηρετεί πάντα την ικανοποίηση των προσδοκιών σας, όσο υψηλές κι αν είναι αυτές.

Η επιτυχημένη πορεία της AGELINA Α.Ε. οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό της και στη συνεχή εξέλιξη αυτού, μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα και τις βαθμίδες της εταιρείας, έχουν επιλεχθεί με κριτήρια τη γνώση και την επαγγελματική τους εμπειρία πάνω στο αντικείμενο τους. Η επιλογή των κατάλληλων εργαζομένων στη σωστή θέση είναι μια απαιτητική διαδικασία, την οποία αναλαμβάνει το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού.

Εκτός από τη διαδικασία επιλογής, το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού εξασφαλίζει τη συνεχή εξέλιξη των εργαζομένων, τόσο στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής όσο και στα στελέχη διοίκησης.

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα της Αγγελίνα Α.Ε. παρακολουθούν σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το αντικείμενο εργασίας τους και να μάθουν νέες τεχνικές.

Στην AGELINA Α.Ε., πιστεύουμε απόλυτα ότι «η γνώση είναι δύναμη». Αυτή τη στιγμή, η AGELINA Α.Ε. ανήκει στις ισχυρότερες εταιρείες του κλάδου χάρη στις γνώσεις του προσωπικού της.

Photo Gallery

CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE


 
Powered by Marinet LTD
18 Alipedou str., 18531 Piraeus, Greece
Phone +30 210 4101130, Fax +30 210 4101132
http://www.marinet.gr/ - Contact form