ΑΞΕΣΟΥΑΡ / DOCA BAGS + ACCESSORIES

Διεύθυνση : ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 9 (1ος όροφος)
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. : 10563
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο : 210 3254464
Fax : 210 3254464


H εταιρεία ΣΤΕΛΛΑ ΝΤΟΚΑ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο.Ε ξεκίνησε την δημιουργική δραστηριότητα της στο χώρο των αξεσουάρ μόδας από το 1989 από δύο νέα άτομα ενημερωμένα από τη μόδα και με πολύ όρεξη για δημιουργία που με τη βοήθεια του επιτελείου που τους πλαισιώνει ξεκίνησαν και προχωρούν με γοργά και σταθερά βήματα.

Η εταιρεία εισάγει αξεσουάρ μόδας απ' όλες τις πλευρές του πλανήτη επιλέγοντας πάντα βάσει των επιταγών της διεθνούς μόδας και έχοντας υπ' όψιν πάντα την καλύτερη ποιότητα εμπορευμάτων στην καλύτερη και πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Τα είδη που εισάγει είναι τσάντες - πορτοφόλια - ζώνες - καπέλα - φουλάρια - εσάρπες - κασκόλ - γάντια - υποδήματα - παρεό - σύνολα θαλάσσης, εξεσουάρ μαλλιών κτλ.

Το κοινό που απευθύνεται είναι από νέες, εργαζόμενες μέχρι όλες τις κυρίες που είναι ή αισθάνονται νέες και δραστήριες γυναίκες του σήμερα που οι ίδιες μεταμορφώνονται σε αισθησιακές παρουσίες στις βραδινές εξόδους τους.

Καλύπτει με πωλήσεις όλα τα σημεία της Ελλάδας από τα μεγάλα ή μικρά Αστικά κέντρα μέχρι τα παραθαλάσσια τουριστικά κέντρα. Εξάγει επίσης τα είδη της σε Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία, Αίγυπτο, Γιουγκοσλαβία, Furum, Βουλγαρία και στην υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη.

Επίσης το τελευταίο διάστημα η εταιρεία πλασάρει τα εμπορεύματα της επώνυμα στην αγορά με το brand name και μέσα στα μελλοντικά της σχέδια είναι η καλύτερη προώθηση του profile των εμπορευμάτων της στο ευρύ κοινό της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Photo Gallery

CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE CLICK TO ENLARGE


 
Powered by Marinet LTD
18 Alipedou str., 18531 Piraeus, Greece
Phone +30 210 4101130, Fax +30 210 4101132
http://www.marinet.gr/ - Contact form